お知らせ

【英語科NET(Native English Teacher)の契約専任教諭と非常勤講師募集】

【担当教科】
英語科 有期専任 若干名
非常勤講師 若干名
※1年毎の契約とする(有期専任から専任教諭への登用可能性あり)

【応募資格】
1 本校の教育方針への理解と実践への意思ある者
2 年齢40歳位まで
※日本での教員経験者を優遇
【応募書類】
履歴書(市販履歴書、写真貼付、メールアドレス記入)

提出書類は返却いたしませんので、予めご了承ください
提出された書類については、今回の採用にのみ利用し、個人情報は責任を持って管理、保護いたします

【日程】
応募締め切り 2018年11月30日(金)必着
第一次選考 ○書類選考
※通過者には電話またはメールにて連絡いたします(随時)
第二次選考 ○筆記試験(専門)・模擬授業・教科面接
※通過者には電話またはメールにて連絡いたします(面接後3日程度)
第三次選考 ○役員面接
※結果については、数日以内に文書にて連絡いたします(面接後3日程度)

【送付先】
〒114-8554 東京都北区滝野川1-51-12
桜丘中学・高等学校 教頭 内田 和也

電話(代表) 03-3910-6161

Full-time and Part-time Native English Teachers (NET) required

Both full time and part time English instructors required for the next school year. One year renewable contract.

【Qualification requirements】
1. People who have the intention of understanding and practicing our school’s educational policy
2. 40 years of age or under
* Experience teaching in Japan preferred

【Application documents】
Cover Letter & Resume (with photo and contact information including e-mail address)
Please note that submitted documents will not be returned.
Submitted documents will only be used for recruitment, and we will responsibly manage and protect personal information.

【Schedule】
Application deadline: must arrive by Friday, November 30, 2018

First Stage ○ Candidate screening
※ We will contact candidates who pass the initial screening by phone or e-mail (within about a week of receiving application)